Välj den kroppsdel ​​du vill behandla

Vi sätter stopp på svetten även i denna hettan!

Utnyttja en massiv 40% rabatt fram till 06/23/2024 och börja leva igen.

Där den bästa amerikanska teknologin möter europeisk kunskap

Företaget HIGHTECH DEVELOPMENThar varit engagerade i utvecklingen, tillverkningen och distributionen av medicinsk utrustning baserad på elektricitet sedan år 2010. Under denna tid har deras produkter hjälpt mer än 150.000 klienter världen över.

Vårt produktutvecklingscenter ligger i USA (Miami, Florida) och vårt huvudsakliga tillverkningscenter ligger i Europeiska unionen (Prag, Tjeckien). Med erfarenhet från båda kontinenterna och arbete med tiotusentals av våra kunder, är vi bättre än någon annan på att förstå, utforma och genomföra lösningar som verkligen hjälper till att lösa dina problem. 

Deras produktlinje heter Electro Antiperspirant® och används för behandling av överdrivet svettande. Dessa produkter är helt unika då de använder teknologi som är den första och enda i världen som har lyckats hjälpa 100% av alla patienter under kliniska tester. Effekten, som ingen annan lösning uppnår, åstadkoms genom att arbeta med de bästa läkarna och genom nära samarbete med patienter vars krav direkt påverkar de senaste utvecklade lösningarna. Ingen av Electro Antiperspiranterna kommer någonsin att göra dig besviken. Om de gör det får du pengarna tillbaka!

Företag

HIGHTECH DEVELOPMENT

7950 NW 53RD STREET, SUITE 337, MIAMI, FL 33166

www.hightechdevelopment.com

info@hightechproduction.com