Välj den kroppsdel ​​du vill behandla

Tusentals kunder slutat svettas tack vare oss!

Köp fram till 07/18/2024, får 40% rabatt och gratis frakt!

Hyperhidros - överdriven svettning

Överdriven svettning är en sjukdom som kan refereras till medfödd. Det är bevisat att om en medlem av dina familj drabbats av överdriven svettning (hyperhidros), finns det en stor chans att du kommer att behöva möta denna obehagliga diagnos också. Om du alltid svettas även om du är relativ lugn och på behagliga temperaturer, om dina handflator och fötter är ständigt kall och svettiga och handflatorna svettas när få åtminstone lite nervositet, då kan vi tala om s.k. primär hyperhidros. Hyperhidros, överdriven svettning, indelas i området av förekomst. Svettiga handflator benämns palmer hyperhidros, svettiga fötter som plantar hyperhidros, och deras kombination (svettiga händer och fötter tillsammans) kallas palmoplantar hyperhidros. Om hyperhidros påverkar din armhålor, kallas det axillär hyperhidros. Som ni kan se, är överdriven svettning en sjukdom känd till läkare under lång tid. Men, människor som ville blockera dess yttringar och hålla ovanstående områden i ett sådant tillstånd så att de kunde skaka hand, undvika fläckar på sjortor från svettiga armhålor eller hålla fötterna torra och varma tills nyligen beroende endast av riskfyllda operationer med många biverkningar.

Som redan nämnts, tills nyligen hade bara rika klinter råd att betala betydande summor per år för sina behandlingar, utan någon garanti för att det skulle fungera och att veta att det var bara en tillfällig lösning. Å andra sidan, är operationer med målet att ta bort överdriven svettning så riskabelt att ingen kan rekommendera det med gott samvete. Dessutom är dess biverkningar, som hjärtrytmrubbningar och s.k. kompensatoriska svettning, vilket sker nästan alltid efter en tid på en annan plats och i dess full effekt, så täta att operationer i själva verket inte löser problemet, men gör det ofta ännu värre. Däremot är det inte bara de positiva effekerna av jontofores, men även dess förmångaatt helt stoppa svettningar i de drabbade områdena som har varit känt i årtionden. Dessutom, tack vare Electro Antiperspirant, har med hjälp av iontophoresis blivit mer bekväma och njutbara än någonsin. Electro Antiperspirant utvecklades i samarbete med experter i dermatologi och mestadels i samarbete med patienterna själva. Därför skapade vi en ny generation enhet, som kan eliminera hyperhidros snabbt, effektivt och i bekvämligheten av ditt egen hem. För närvarande Electro Antiperspirant som framgångsrikt används av patienter och läkare runt om i världen och dess effekter är mycket berömda. I huvudsak kan vi tryggt säga att korrekt användning av Electro Antiperspirant tar bort överdriven svettning av palmer, fötter och armhålorna med hundra procent effektivitet.

Sådan effektivitet uppnås endast på grund av den innovativa och unika designen av enheten och ett perfekt samarbete med patienter. Allt detta kan tillverkaren, Hightech Production, att erbjuda en 50-dagars pengarna tillbaka garanti ifall enheten inte löser ditt problem. Helt enkelt sett, det kostar ingenting att prova Electro Antiperspirant. Och det spelar ingen roll om det gäller överdriven svettning av palmer, fötter eller armhålorna. Ingen materia vad källan till din överdriven svettning är (och ja, även stress), Electro Antiperspirant är alltid snabbt klar för användning, säker, och erbjuder effektivitet inte motsvaras av någon annan produkt i världen. Som en av de ledande dermatologiska experter sade: "Du kan antingen använda alla dessa salvor och deodorant och förbli olycklig eller välj Electro Antiperspirant och bli av med överdriven svettning i en vecka."

Kort sagt:

1) Vill du ha en 100% garanti av funktionalitet?
2) Vill du ha en 100% garanti för säkerhet?
3) Vill du få enheten nästa dag?
4) Vill du dina klagomål hanteras snabbt ?
5) Vill du ha snabb service bistånd vid fel?
6) Vill du ha en modern enhet som uppfyller ens strängaste EU kriteria ?
7) Vill du enheten att pågå så länge som möjligt och hålla operationens kostnaden till minimum?

Om ditt svar är JA, så har du valt Electro Antiperspirant. Tävligen erbjuder inte något av detta, men vi är övertygade om att du hittar själv när man jämför produkter på marknaden.