Välj den kroppsdel ​​du vill behandla

Vi sätter stopp på svetten även i denna hettan!

Utnyttja en massiv 40% rabatt fram till 06/23/2024 och börja leva igen.

Jontofores mot svettning var som helst på kroppen

Jontofores för all svettning

Electro Antiperspirants patenterade jontofore-apparater innehåller unik teknik som har gjort dem till vad de är, sedan 2010. Det vill säga världens första och fortfarande den enda lösningen på överdriven svettning som har hjälpt absolut alla personer som har använt den under kliniska tester (länk till klinisk studie). Som den enda jontofores apparaten fungerar Electro Antiperspirant på alla typer av kraftiga svettningar som orsakas av vad som helst, inklusive stressvettningar.

 

Men det är inte bara den oöverträffade effektiviteten som gör Electro Antiperspiranter till den klara marknadsledaren när det gäller produkter mot överdriven svettning. Electro Antiperspiranter är också de enda som kan användas på nästan alla delar av kroppen, tack vare de anatomiska adaptrar som kan köpas tillsammans med dem. Som ett resultat har de patenterade Electro Antiperspirant iontophoresis-produkterna vunnit tillgivenhet hos mer än 150.000 kunder som en gång för alla har löst de problem som överdriven svettning brukade orsaka i deras liv.

 

Personer som röstar på den oberoende servern www.iontophoresis.reviews, delar med sig av sina erfarenheter av många jontofores apparater och väljer Electro Antiperspirant som den bästa när det gäller effektens varaktighet och behandlingens känslighet för huden. Varje Electro Antiperspirant är en certifierad medicinteknisk produkt och uppfyller därmed de strängaste säkerhets- och effektkriterier som kan uppnås. Om du på allvar vill lösa problemet med överdriven svettning var som helst på kroppen, är Electro Antiperspirantar det definitiva svaret på de problem som överdriven svettning orsakar i ditt liv. Alla omfattas av en pengarna-tillbaka-garanti vid missnöje.

Bruksanvisning för de anatomiska adaptrarna

Bekväma armhålsadaptrar

Adaptern för hårbotten

Särskild applikator

Adapter för pannan

Ansiktsadapter

STOPPA SVETTNING ÖVERALLT PÅ DIN KROPP PÅ BARA 1 VECKA UPP TILL 11 MÅNADER! 

 

Välj var du vill bli av med överdriven svettning eller  Skaffa din Electro Antiperspirant