Orderlinje
Rekommenderad tid för kontakt: 3:00 - 11:30
Orderlinje
Electro Antitranspirante Brasil +55 61 3181 0453
Electro Antiperspirant Argentina +54 11 5235 7849
Electro Antiperspirant Colombia +57 5 385 1624
Electro Antiperspirant Perú +51 1 640 9469
Electro Antiperspirant México +52 55 8421 4844
Electro Antiperspirant Chile +56 22 979 7798
Electro Antiperspirant South Africa +27 87 550 1928
Electro Antiperspirant USA +1 305 600 2974
Electro Antiperspirant Hong Kong +852 8192 5222
Electro Antiperspirant Australia +61 2 6100 4355
Electro Antiperspirant New Zealand +64 4 889 3958
Электро Антиперспирант Россия +7 499 609 1219
Електро Антиперспірант Україна +380 44 383 3201
Elektro Antyperspirant Polska +48 22 208 3082
Skype Hightech Development hightechdevelopment
Electro Antiperspirant United Kingdom +44 20 3239 0223
Electro Antiperspirant Ireland +353 1 442 9227
Elektro Antiperspirant España +34 910 602 311
Electro Antiperspirant Portugal +351 30 050 9185
Elektro Antiperspirant Česko +420 607 607 300
Elektro Antiperspirant Slovensko +421 233 331 042
VERIFIERAD KÖP

Om jontofores och överdriven svettning - Läkarens utlåtande

Om jontofores och överdriven svettning
Departementet av Dermatologi vid det 1st Fakulteten av Medicin vid Charles Universitet och det Allmänna Universitets Sjukhuset använder Electro Antiperspirant ELITE för borttagning av överdriven svettning sedan 2016. Över perioden av dess användning, har vi märkt en märkbar och långtidsverkande återgång av svårigheter på de behandlade patienterna, vilket är orsakat av diagnosen av överdriven svettning. Enheten är speciellt lämpad till de områden av handflata, fötter och armhålor. Med ytterligare anatomiska adaptrar, för området på huvud, magen, ryggen och rumpan kan också behandlas.
Electro Antiperspiranter rekommenderas av läkare över hela världen och av mer än 100.000 av våra kunder. Du kan också vara torr! Speciella priser till 23.9.2018.

Tack vare den nya inbyggda puls teknologin, kan terapin också användas på känsliga individer genom att enkelt reducera plusvärdet under terapin. Enheten kan drivas direkt från elnätet eller det inbyggda högkapacitetsbatteriet, och tack vare den skyddande teknologin som används, är den helt säker när den används.

Electro Antiperspirant enheter har använts kontinuerligt sedan 2012, och patienter har utvärderat behandlingen positivt och ingen av dem har haft någon långvarig negativ effekt. Kontraindikationer till enheten är graviditet, pacemaker och ortopediska metallimplantat i områden i närhet av terapin.

Prof. MD. Jiri Stork, PhD.
Chef på Departementet av Dermatologi
på det 1st Fakultetet av Medicin vid Charles Universitet
och det Allmänna Universitets Sjukhuset
Om jontofores Electro Antiperspirant

Jontofores och svettiga handflator

Med tanke på hur mycket svettiga handflator kan en person som lider av hyperhidros bry sig om, utvecklade Electro Antiperspirant, ledes en stor vikt på snabb och effektiv borttagning av denna form av överdriven svettning. Oavsett vad orsaken till din svettning är (stress, rädsla, trötthet, etc.), Electro Antiperspirant kommer alltid att kunna lösa dessa problem. Behandlingen baseras på tillämpningen av en mycket liten mängd av den elektriska strömmen av en lämplig frekvens i de övre lagarna av huden där svettkörtlar är belägna. Korta exponering mot jontofores kan svettiga handflator redan bota efter flera rad behandlingar. Spänningen används för terapin är mycket svag, upp till 30 volt eller mindre, så det finns ingen anledning att vara orolig för se negativa effekterna av el. Det enda som du kommer att känna under behandlingen är mjuka stickningar som man vänjer sig vida EDB idén tills du slutar känna det helt. Faktiskt, drivs Electro Antiperspirant med vanliga AA- batterier (inklusive de laddningsbara), vilket i sig ger stor säkerhet samtidigt uppnå låga kostnader på samma gång. Om du lider av svettiga handflator och så gör folk omkring dig på grund av dig, Electro Antiperspirant kommer verkligen att hjälpa dig.

Beställ jontofores enhetenMer information

Jontofores och svettiga och illaluktande fötter

Kall och svettiga fötter och den resutletande lukten kan verkligen irritera deras ägare, med också personer i närheten. Deodoranter, kvalitet strumpor och ventilerade skor kan minska effekterna av överdriven svettning och illaluktande fötter, med de löser aldrig dess omedelbara orsaken som är överaktiv svettkörtlar. Vårt råd är enkel; bli av med svetten för att bli av med illaluktande och kalla fötter. Jontofores Electro Antiperspirant kan blockera över- aktiva svettkörtlar i fötterna under lång tid därmed bota svettiga såväl som illaluktande och kalla fötter. Electro Antiperspirant är en enhet som fungerar med svag elektrisk energi av en lämplig frekvens, vilket gör svettkörtlar slutar overproducera svettkörtlar en tidsperiod. Du kan hålla fötterna torra på obestämd tid genom att helt enkelt upprepa ungefär en gång i 14 dagar eller mer. Spänningen appliceras på huden är mycket svag, och så du behöver inte oroa dig att få negativa konsekvenser. Electro Antiperspirant är en certifierad medicinteknisk produkt som drivs av regelbundna eller uppladdningsbara AA-batterier, vilket både ökar de redan höga standarderna för kvalitet och säkerhet.

Beställ jontofores enhetenMer information

Jontofores och svettiga armhålor

Jontofores och svettiga armhålor

Före behandling med
Electro Antiperspirant

Jontofores och svettiga armhålor

Efter behandling med
Electro Antiperspirant

Överdriven armhåla svettningar, medicinskt kallas axillär hyperhidros, retar en stor grupp människor inte bara i de varma sommarmånaderna, utan under hela året. I sådana fall blir armhålor svettiga inte bara på högre omgivningstempraturen, men nästan varje gång. Lösningen örn ätt. Electro Antiperspirant kan ta bort inte bara svettiga händer och fötter, och på grund av dessa lämpliga elektroder kan den även tillämpas på din armhålor. Inledningsvis är enheten som ska användas för flera gånger på rad, följande förfaranden sockan stoppa svettningar inom en mycket kort tid. Detta tillstånd kan sedan bibehållas genom att utföra procedurer då och då, bara för att göra säker svettningar inte kommer att komma tillbaka. Jontofores Electro Antiperspirant kan vara till stor jävla inte bara i samband med svettiga händer och fötter, men ckså med svettiga armhålor. Dessutom, förutom vanliga AA-batterier, Electro Antiperspirant kan också drivas av uppladdningsbara AA-batterier, vilket minskar kostnaden för behandling nästan till noll.

Beställ jontofores enhetenMer information

Jontofores och svettningar av huvud och panna

Jontofores och svettningar av huvud och panna

Före behandling med
Electro Antiperspirant

Jontofores och svettningar av huvud och panna

Efter behandling med
Electro Antiperspirant

Överdiven ansikts svettning är sen mest synliga och irriterande typ av överdriven svettning som finns (medicinskt kallas ansikts hyperhidros). Oftast uppstår i pannan, T- zonen, och runt näsan. Dess yttringar är alltid desamma: i alla situationer som innefattar åtminstone en viss grad av stress, du börjar svettas så tungt att strömmar av svett bokstavligen springer ner ditt ansikte. Situationen är ännu värre gemfört, till skillnad från med händer eller fötter, du helt enkelt kan ej dölja ansikts svettning. Därför överdriven ansikts svettning är en katastrof för socialt liv och har bokstavligen förödande effekter på självkänslan. Ansikts svettningar inte bara vid kontakt med andra människor men också under vardagliga aktiviteter, såsom tittar på TV, köra bil, matlagning, och många andra. Allt detta försvårar social interaktion och avsevärt försämrar livskvaliteten av drabbade individer. Om du är en av dem som lider av överdriven svettning i ansiktet i privatliv, erbjuder Electro Antiperspirant dig en mycket enkel lösning på dina problem.

Beställ jontofores enhetenMer information

Jontofores och svettningar vi rygg, skinkor, mage och andra delar av kroppen

Jontofores och svettningar vi rygg, skinkor, mage och andra delar av kroppen

Före behandling med
Electro Antiperspirant

Jontofores och svettningar vi rygg, skinkor, mage och andra delar av kroppen

Efter behandling med
Electro Antiperspirant

Överdriven svettning, hyperhidros, som kallas inte nödvändigtvis manifesteras endast i ovanstående områden. I själva verket finns det tusentals människor som lider av överdriven svettning i ryggen, buken, rumpa, bröst och andra delar av kroppen. Med hjälp av svettning är inte så mycket den omgivande tempraturen som abb övergång från en kall till varm miljö någon stressande situation. På sommaren, detta inträffar vanligen när vi stiger ur en luftkonditionerade bil eller på vintern när vi kommit från utsidan i ett uppvärmt rum eller fordon. Jontofores Electro Antiperspirant kan ta itu med någon typ av svettning tack vare dess adaptrar. Detta innebär att dunkande ta bort rygg, mage, skinkor, bröst och andra svettning. Inledningsvis är enheten som ska användas för flera på varandra följande förfaranden som kan stoppa svettningar inom en mycket kort tid. Detta tillstånd kan sedan bibehållas genom att utföra procedurer då och då, bara för att göra säker svettningar inte kommers att komma tillbaka. Electro Antiperspirant kan bli en stor hjälp i hanteringen av överdriven svettning i någon del av kroppen.

Beställ jontofores enhetenMer information

Jontofores och kalla händer och fötter

Jontofores och kalla händer och fötter

Före behandling med
Electro Antiperspirant

Jontofores och kalla händer och fötter

Efter behandling med
Electro Antiperspirant

Kalla händer och fötter är en fråga som direkt relaterad till överdriven svettning i dessa områden. Många människor som lider av överdriven svettning tror kalla händer och fötter är ett resultat av otillräcklig blodflödet till sina extremiteter. Men må du lider av överdriven händer eller fötter svettning, ligger orsaken någon annanstans. Som bekant är alla vätskor, inklusive svett, mycket goda ledare av värme. De är så effektiva att de överför rumstemperatur ungefär 20 gånger snabbare än luft. Och så om dina fötter och händer är ständigt täckta med svett, de kommer också mycket snabbt anpassa sig till omgivningens tempraturer. Problemet är den omgivande temperaturen sällan överstiger kroppstemperatur, dvs 37°C, och detta faktum gör att du känner dig obehagliga chill i dina händer och fötter. När den omgivande temperaturen når ca 37°C, kommer du fortfarande hålla svettningar med åtminstone chill försvinner. Om vägra att uppleva sådant obehag för resten av ditt liv, lösning är mycket enkel. Jontofores Electro Antiperspirant kommer att ta bort överdriven svettning och också även kalla händer och fötter för gott.

Beställ jontofores enhetenMer information